Undervisning

Undervisning

Som sexolog tilbyder jeg forskellige former for undervisning, og jeg rejser gerne langt for at udbrede min viden om seksualitet, køn, kroppen, integration og kultur. Jeg sætter en ære i at oplyse om seksualiteten og seksuel praksis, da jeg mener, at alle bør have lige adgang til seksualoplysning.

Jeg kan tilbyde en spændende og mangfoldig seksualundervisning til folkeskoleklasser, ungdomsklubber og ungdomsuddannelser.

Jeg underviser også gerne lærere og pædagoger og andre fagfolk i, hvordan man bedst muligt oplyser børn og unge om seksualiteten, på et niveau som imødekommer deres interesser og behov.

Yderligere har jeg tidligere undervist ved Københavns Universitet i faget sociologi, med udgangspunkt i køn, seksualitet, kultur, migration og diversitet.

Jeg har desuden solid erfaring med at undervise både pædagoger og beboere på landets asylcentre, for netop at sikre en hensigtsmæssig seksuel integration. Dette sker med udgangspunkt case-baseret undervisning om kulturforskelle, fordomme og forestillinger, som kan være direkte destruktive for integrationen af de mange forskellige mennesker, der kommer til vores land. Som en integreret del af dette undervisningstilbud, kan jeg vise klip fra min seksualoplysningsfilm ’The Beloved Companion’, der imødekommer muslimers religion og kultur. Filmen varer 2 timer og er filmet på persisk, men fås med både engelske og danske undertekster.

Alle undervisningstilbud kan bestilles via min hjemmeside, og form og indhold kan, efter aftale, tilpasses netop jeres behov og ønsker.

Kontakt mig gerne ved spørgsmål eller for en pris.

Hvis du ønsker at få et indblik i min måde at behandle seksualundervisning på, kan du se 6 film nedenfor, som jeg har lavet i samarbejde med Sex og Samfund. I disse film sættes der fokus på multietnicitet og seksualoplysning til henholdsvis folkeskoler og ungdomsuddannelser.

 

Grundskolen

“Sex, seksualitet og religion”

“Myter om kroppen”

“Kærlighed, venskab og familie”


Ungdomsuddannelserne

“Kroppen på spil”

“Kærlighed, venskab og familie”

“Køn og seksualitet”